Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

"Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald", lider în box office-ul românesc. Tu l-ai văzut?

Tuesday, 20 November 2018, 10:43 Sursă: REALITATEA.NET

Al doilea film dintr-o serie inspirată din franciza "Harry Potter", bazată pe romanele lui J. K. Rowling, "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" îi are în rolurile principale pe Katherine Waterston, Johnny Depp, Zoë Kravitz, Ezra Miller, Eddie Redmayne şi Jude Law, potrivit cinemagia.ro.

Pe poziţia a doua în box office-ul românesc de weekend s-a situat o altă premieră, "Moromeţii 2", care a avut încasări de 1.014.189,96 de lei. "Moromeţii 2" este pariul regizorului Stere Gulea, care îi are în rolurile principale pe Horaţiu Mălăele, Iosif Paştina şi Dana Dogaru, într-o actualizare "corectată" istoric a prozei lui Marin Preda. Pe fondul anilor în care comunismul începe să se instaureze în România, drama familiei lui Ilie Moromete se dezvoltă pe măsură ce fiul său se maturizează. Colectivizarea forţată, viaţa satului derutată de schimbările politice şi scurte incursiuni în spaţiile urbane şi intelectuale din România celei de-a doua jumătăţi a anilor ´40 transformă "Moromeţii 2" într-o regăsire a liniilor de forţă care au precedat Noul Val din filmul românesc.

Liderul săptămânii trecute, filmul "Bohemian Rhapsody", de Bryan Singer şi Dexter Fletcher, despre viaţa lui Freddie Mercury şi legendara trupă rock Queen, a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 864.116,99 de lei. Producţia Fox/New Regency "Bohemian Rhapsody" - care urmăreşte povestea trupei Queen din anii 1970 până la momente memorabile precum concertul susţinut la evenimentul caritabil Live Aid din 1985, de pe stadionul Wembley din Londra - a fost întâmpinată cu cronici amestecate, însă actorul Rami Malek este văzut ca un candidat la Oscaruri pentru interpretarea celebrului muzician Freddie Mercury.

 

Sursa

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL