Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O familie necunoscută în România are o avere mai mare decât Bill Gates şi Jeff Bezos

Thursday, 17 May 2018, 08:38 Sursă: REALITATEA.NET

Familia Walton, cea mai bogată din lume. Fondatorii celei mai mari companii din lume după cifra de afaceri, deţin supremaţia în topul celkor mai bogaţi 100 de oameni din lume realizat Sunday Times Rich List.

Averea netă a familiei americane depăşeşte 175 de miliarde de dolari, depăşindu-i de departe pe fraţii Charles şi David Koch, care se situează pe locul doi în clasament, cu o avere netă de 120 miliarde dolari.

Pe locul trei în topul bogăţiei se află fondatorul Amazon Jeff Bezos care rămâne cea mai bogată persoană din lume, cu 112 miliarde dolari.

Urmează în lista averilor gigantice, co-fondatorul Microsoft Bill Gates, cu 90 de miliarde dolari şi Warren Buffett, a căruit avere e evaluată la 84 miliarde dolari.

Prima în topul femeilor cu cea mai mare avere se află Alice Walton, una dintre moştenitoarele afacerii Walmart - 40,5 miliarde dolari.

"Părinţii noştri au insistat întotdeauna să nu uităm să e mportant să dăm înapoi o parte din ceea ce avem", a spus Alice Walton într-un interviu pentru CBS News.

Familia Walton beneficiază nu doar de pe urma lanţului Walmart, ci deţin şi alte afaceri: lanţul de retail Asda sau depozitele Sam's Club.

Sam Walton a deschis primul magazin Walmart în Arkansas în 1962 şi şi-a dezvoltat business-ul pe ideea că Walmart va ajuta zonele rurale din SUA să facă economii la cumpărături.

Sam Walton şi soţia sa Helen au avut patru copii, dintre care Alice este cea mai mică. Unul dintre cei patru moştenitori a murit într-un accident de avion în anul 2005. Restul de trei Waltoni deţin 50% din acţiunile Walmart.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL