Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Familia Regală: Stela Popescu, strălucită reprezentantă a teatrului de revistă

Thursday, 23 November 2017, 21:36 Sursă: REALITATEA.NET

"Familia Regală a României a aflat cu mare tristețe de trecerea la cele veșnice a marii actrițe Stela Popescu. Strălucită reprezentantă a teatrului de revistă, demnă urmașă a lui Constantin Tănase, Stela Popescu s-a născut la 21 decembrie 1935 în orașul Orhei din Regatul României. A avut o carieră de aproape șase decenii în teatru, film, radio și televiziune. A fost una dintre cele mai iubite artiste ale scenei românești", se arată într-o postare pe site-ul romaniaregala.ro.

În postare, intitulată "Stela Popescu, In Memoriam", se reamintește că regele Mihai i-a conferit îndrăgitei actrițe, în anul 2013, prin intermediul principesei Margareta, Decorația Regală Nihil Sine Deo, conform Agerpres.

"În seara de 3 septembrie 2013, la Castelul Peleș, Majestatea Sa Regele i-a conferit Stelei Popescu, prin intermediul Principesei Moștenitoare Margareta, Decorația Regală Nihil Sine Deo, 'pentru întreaga sa carieră în teatru, televiziune, cinematografie și teatru radiofonic, prin care a adus bucurie, speranță, dragoste și căldură în casele românilor; pentru demnitatea și profesionalismul ei, pentru pasiunea pentru artă și pentru oameni; pentru poziția și inițiativele sale publice, prin care încearcă să aducă alinare și bucurie celor mai defavorizați dintre români; pentru că reprezintă un simbol al culturii contemporane românești, cu valențe universale, fiind cea mai mare artistă română de revistă a tuturor timpurilor; pentru susținerea publică a valorilor și principiilor Dinastiei Naționale", mai informează romaniaregala.ro.

Actrița Stela Popescu, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită decedată joi, la domiciliul său.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL