Facebook pregătește o nouă aplicație de chat. Este destinată exclusiv adolescenților

Tuesday, 06 June 2017, 23:26 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Deși suntem departe de a fi în criză de aplicații pentru chat, Facebook se pare că lucrează la una complet nouă dedicată adolescenților.

Facebook Messenger și WhatsApp sunt două aplicații care permit interacțiunea gratuită între internauți. Instagram este un alt serviciu online al Facebook care te ajută să vorbești cu prietenii, în cazul în care nu vrei să te rezumi doar la postat fotografii și clipuri video. Cu un pic de noroc, acestora li se va adăuga Talk.

Conform celor de la The Information, printre liniile de cod din spatele aplicației de mobil a Facebook se găsesc o serie de referințe către un nou program de chat. Acesta este intitulat Talk, momentan nu a fost lansat la scară largă și nu știe nimeni toate particularitățile sale pentru a fi siguri că își justifică prezența.

Din câte se pare, se insistă destul de mult in-app și pe modul în care părinții vor putea interacționa cu copiii lor prin intermediul noii aplicații. Aparent, s-ar putea să fie inclus un sistem prin care părinții vor putea monitoriza interacțiunile copiilor sau măcar lista contactelor cu care aceștia interacționează. Pentru a facilita adopția, s-ar putea să nu necesite un cont de Facebook, în contextul în care unii copii mici și adolescenți nu au acces la cea mai mare rețea de socializare din lume, scrie playtech.ro.

Momentan nu știm când se va lansa Talk sau dacă nu cumva este doar un proiect intern al Facebook care nu se va materializa niciodată.Adaugă părerea ta
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE