Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Facebook a lansat un nou serviciu, special pentru pasionaţii de sport. Cum se foloseşte

Thursday, 21 January 2016, 20:46 Sursă: REALITATEA.NET

Facebook Sports Stadium va oferi actualizări în direct ale scorurilor meciurilor, postări ale prietenilor și comentarii, precum și linkuri pentru a le putea urmări în direct.

Noua platformă va fi "un loc dedicat experienței sportului în timp real împreună cu prietenii voștri din lumea întreagă", a explicat responsabilul acestui produs, Steve Kafka, potrivit Agerpres.

"Cu 650 de milioane de iubitori ai sportului, Facebook este cel mai mare stadion din lume. Oamenii se întorc deja spre Facebook ca să sărbătorească, să compătimească și să vorbească pe șleau cu prietenii lor și cu alți fani", a adăugat Kafka. El a precizat că platforma dă "senzația că te uiți la meci cu prietenii tăi chiar când nu sunteți împreună".

Serviciul este în curs de lansare pentru fotbalul american și va fi disponibil în curând pentru alte sporturi, ca baschetul sau fotbalul. El este accesibil pentru Facebook pe iPhone și va fi de asemenea pe alte aparate săptămânile viitoare, a promis Kafka.

 
Facebook Sports Stadium

Today we’re launching the Facebook Sports Stadium, a dedicated place to experience sports in real-time with your friends and the world. Check out our product announcement here: http://newsroom.fb.com/news/2016/01/facebook-sports-stadium With 650 million sports fans, Facebook is the world’s largest stadium. People already turn to Facebook to celebrate, commiserate, and talk trash with their friends and other fans.Now we’ve built a place devoted to sports so you can get the feeling you’re watching the game with your friends even when you aren’t together.

Posted by Sports on Facebook on Wednesday, January 20, 2016
Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL