Fabrica de cablaje Valkes disponibilizează 330 de angajați. Pandemia a afectat serios industria

disponibilizari
disponibilizari

Pandemia de coronavirus afectează tot mai multe domenii de activitate. Fabrica de cablaje Valkes din Sfântu Gheorghe va disponibiliza, până în luna octombrie, aproximativ 330 de angajați, informează realitateadecovasna.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Bătaie de joc! Judecătoarea lui Vlad Pascu, gest IREAL în public. Românii au rămas mască

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Actual

Dosarul Mineriadei: Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemaţi la Parchet. Ion Iliescu, audiat la domiciliu
Dosarul Mineriadei: Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemaţi la Parchet. Ion Iliescu, audiat la domiciliu
Fostul premier Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi fostul director SRI Virgil Măgureanu au fost citaţi, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General, pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost puşi din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Ancheta ar putea fi extinsă, urmând să se facă cercetări privind noi fapte reținute de anchetatori.

Accident
Val de accidente grave pe șoselele din România: trei șoferi au ajuns în stare gravă la spital
Val de accidente grave pe șoselele din România, soldate cu răniți grav.

Grindina
Vremea extremă a făcut ravagii în țară: grindina a blocat șosele, mai mulți copaci au fost doborâți de vânt. Meteorologii anunță ce urmează
Vremea rea din ultimele zile a pus mari probleme autorităților din țara noastră. S-au înregistrat mai multe fenomene extreme care au generat chiar și pagube materiale.

Atacurile hackerilor sunt tot mai diversificate
O bancă importantă din România avertizează asupra unei noi metode de fraudare
CEC Bank și-a avertizat clienții să nu dea curs unor mesaje SMS sau e-mail, în numele instituției, prin care li se cer datele bancare, sub pretextul apariției unei plăți suspecte. Banca precizează că este vorba despre o tentativă de fraudare, pentru că astfel de probleme nu se rezolvă prin solicitarea datelor pe care trebuie să le știe doar titularul.

Social

Romanii vor introducerea votului obligatoriu
Peste 60% dintre români își doresc introducerea votului obligatoriu
Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP. În urmă cu 10 ani, procentul acestora era cu aproape 20% mai mic.

Profesor din Botoșani, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare/ Captură video
Profesor din Botoșani, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost acuzat de corupere sexuală a minorilor
Profesorul unui liceu din județul Botoșani acuzat de corupere sexuală a minorilor a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare. Decizia finală a devenit după un proces cu multe termene de judecată. 

Oua cu preturi uriase
Prețurile la ouă au explodat, profituri uriașe pentru magazine, scumpiri fără precedent chiar înainte de Paște
Prețurile la ouă au crescut foarte mult chiar înainte de Paște și comercianții încearcă să profite din plin.

Despăgubire record pentru familia unei românce moarte în Italia 
Despăgubire record pentru familia unei românce moarte într-un accident în Italia
Despăgubire record pentru familia unei românce care a murit într-un accident în Italia. Două femei vor primi aproape 100.000 de euro după ce sora lor a sfârșit în mod tragic. 

Ultimele stiri

Cătălin Hideg și Anca Alexandrescu, înainte de realizarea interviului Exclusiv
Bomba jurnalistică a anului, detonată la Culisele Statului Paralel. Omul de afaceri care a atacat caracatița generalior Coldea și Dumbravă dă totul în vileag, într-un mega interviu acordat Ancăi Alexandrescu – VIDEO
Bomba jurnalistică a anului, detonată la Culisele Statului Paralel. Omul de afaceri care a atacat caracatița condusă de generalii Coldea și Dumbravă dă totul în vileag, într-un megainterviu acordat Ancăi Alexandrescu. Cătălin Hideg a devoalat și legăturile caracatiței foștilor șefi SRI cu hidra de la Romprest, un alt subiect despre care jurnalista Realitatea Plus vorbește de câțiva ani. Într-un interviu în mai multe părți, Hideg a dezvăluit, în exclusivitate, cele mai murdare secrete ale Statului Paralel.

Facebook
O nouă rețea de socializare rivalizează cu Facebook și Twitter: a ajuns deja la 150 de milioane de utilizatori
150 de milioane de utilizatori folosesc cel puţin o dată pe lună noua reţea socială dezvoltată de Meta pentru a concura cu X/Twitter.

Punct și de la capăt! Zodiile care vor afla la finalul acestei luni că partenerii le înșeală: cum vor face față situației
Punct și de la capăt! Zodiile care vor afla la finalul acestei luni că partenerii le înșeală: cum vor face față situației
Sfârșitul lunii aprilie nu va fi deloc favorabil pentru unele semne zodiacale, mai ales când vine vorba de dragoste și relații. Se pare că vor vărsa lacrimi amare, iar suferința va pune stăpânire pe viața lor, pentru o perioadă lungă de timp. 

Eroare judiciară gravă! Interlopul care plănuia să-l asasineze pe moștenitoarea tronului olandez, dar și pe premierul Mark Rutte, eliberat
Eroare judiciară gravă! Interlopul care plănuia să-i asasineze pe moștenitoarea tronului olandez și pe premierul Mark Rutte, eliberat "din greșeală"
Este scandal în toată regula în Spania, după ce un celebru lider de cartel de droguri a fost eliberat dintr-o eroare judiciară. Acesta plănuia să îi asasineze pe moștenitoarea tronului olandez, dar și pe premierul Olandei, Mark Rutte. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus