Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Exerciții fizice simple care îți vor îmbunătăți considerabil viața sexuală

Friday, 12 May 2017, 16:52 Sursă: REALITATEA.NET

Aplecări cu picioarele depărtate – Aceasta este o variaţie a mai vechii "atinge-ţi degetele de la picioare". Stai cu picioarele depărtate un pic mai mult decât lărgimea umerilor şi, cu picioarele uşor îndoite, apleacă-te şi pune-ţi mâinile pe picioare. Acum întinde picioarele cât poţi de mult. Aceasta este poziţia iniţială. Din această poziţie, cu capul în jos, apleacă-te, apoi ridică-te din nou, întingându-ţi picioarele cât poţi de mult. Expiră când ajungi jos; inspiră când te ridici.

Fluture – Stai pe podea cu coapsele desfăcute, cu genunchii îndoiţi şi cu tălpile lipite una de alta şi trase înapoi spre burtă. Apucă-ţi picioarele cu mâinile. Poziţia iniţială: stai cu coloana dreaptă şi cu pieptul în afară. Acum, apleacă-te înainte, expirând, şi du-ţi capul cât mai aproape posibil de degetele de la picioare. Inspiră când revii la poziţia iniţială.

Pisica-leneşă – Stai pe podea în mâini şi în genunchi. Aceasta este poziţia iniţială. Din această poziţie ridică-ţi capul şi arcuieşte-ţi spatele, astfel încât stomacul să se curbeze spre podea. Inspiră când faci acest lucru. Acum îndoaie-ţi coloana în direcţia opusă arcuindu-ţi spatele şi lăsând capul să cadă. Expiră când faci acest lucru.

Funda – Stai pe burtă. Îndoaie-ţi genunchi şi adu-ţi picioarele cât mai aproape de fund, ca să poţi să te întinzi pe spate şi să-ţi apuci gleznele. Acum începe să-ţi întinzi picioarele astfel încât corpul să fie arcuit. Aceasta este poziţia iniţială. Leagănă-te pe spate, în timp ce inspiri, apoi în faţă, expirând. Relaxează-te pentru 3 minute.

Lăcusta – Sai pe burtă. Strânge pumnii şi pune-i sub şolduri de o parte şi de alta a triunghiului pubian. Cu picioarele apropiate, inspiră când îţi ridici picioarele în spate, ţinându-le cât mai drepte cu putinţă. Acum "respiră în stomac", astfel încât acesta să se mărească atunci când inspiri şi să se contracte când expiri. Aşează-ţi din nou picioarele încet pe podea şi relaxează-te 3 minute.

Podul – Stai pe spate cu căcâiele pe podea, genunchii îndoiţi şi cu braţele întinse confortabil pe podea, palmele sprijinindu-se de podea. Aceasta este poziţia iniţială. Acum inspiră când îţi ridici bazinul şi te ridici de pe podea pentru câteva secunde, făcând un pod. Expiră când revii din nou pe podea.

Rostogolirea – Stai pe spate şi încovoiază-te ca o "minge" aducându-ţi genunchii către piept şi capul către genunchi, închizând totul cu mâinile pe partea de jos a picioarelor. Acum rostogoleşte-te înapoi şi înainte cam un minut.

Nervii sexuali – Stai pe spate, cu coapsele desfăcute, genunchii îndoiţi şi cu călcâiele apropiate. Inspiră când îţi mângâi interioarul coapselor de la genunchi până la partea inghinală. Gândeşte-te că aduci energie în organele genitale. Expiră când îţi duci din nou mâinile la genunchi dar fără să te atingi.

sursa

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL