Eurovision 2017. România s-a calificat în FINALA EUROVISION 2017

Thursday, 11 May 2017, 17:27 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Alex Florea, care va reprezenta alături de Ilinca țara noastră la concursul Eurovision 2017, a vorbit despre scenografia momentului celor doi din a doua semifinală a concursului, care va avea loc la Kiev joi seara.

România s-a calificat în FINALA EUROVISION 2017. 

EUROVISION 2017. Lista ţărilor care s-au calificat în semifinala 2 a Eurovision 2017:

Bulgaria
Belarus
Croaţia
Ungaria
Danemarca
Israel
ROMÂNIA
Norvegia
Olanda
Austria

Eurovision 2017. Votul a început. Fiecărui cântec i s-a atribuit un număr de telefon. Românii nu vor putea vota pentru Ilinca şi Alex Florea

Românii din străinătate pot vota: Trimiteţi SMS la 1205 cu numărul 05.
tariful pe SMS este de 1,19 EUR, TVA inclus.

Eurovision 2017. Urmăreşte aici LIVE Eurovision:

"Elementul cel mai greu de calibrat în show-ul nostru a fost tunul, încă de la primele repetiții în Kiev. Ne-am lovit de o scenă foarte mică, pe rotund, și care, din păcate, nu ne-a permis să facem o mișcare mult mai elastică, explozivă, expansivă și a trebuit să schimbăm scenografia de trei ori. Chiar și la repetiția de ieri, cea cu juriul, am avut foarte mari emoții pentru mișcarea mea", a spus artistul, arată Agerpres.

De asemenea, Alex Florea a vorbit și despre influența organizatorilor asupra spectacolului, din motive de siguranță.

'Organizatorii ne-au oprit mai multe mișcări, pentru siguranță, printre care și aceea în care eu mă urc pe tun în timp ce el se deplasează. A trebuit să regândesc săritura mea și am avut foarte mari emoții, chiar și la repetiția de ieri dimineață. Mă bucură că în show-ul care a contat cel mai mult și unde juriul a punctat a ieșit totul perfect", a spus el.

Alex Florea a adăugat că la repetiția de miercuri, anterioară show-ului pentru juriu, a avut probleme tehnice.

"La repetiția de la ora patru, cea de dinaintea celei cu juriu, am avut probleme cu căștile. Aproape imediat ce am început repetiția mi-au căzut căștile. Aș fi putut să le pun înapoi în ureche, dar m-am temut că se va vedea momentul pe scenă. Așa că am preferat să merg înainte", a afirmat el.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri