Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Eurovision 2015. Mesajul lui Călin Goia înainte de a urca pe scenă

Tuesday, 19 May 2015, 18:19 Sursă: REALITATEA.NET

EUROVISION 2015. "Intru în semifinală cu gândul la românii din străinătate și la copiii pe care mulți dintre ei sunt nevoiți să îi lase acasă. Este un preț uriaș pe care îl plătesc pentru visul unui trai mai bun", spune Călin Goia înainte de prima semifinală.

"Melodia, show-ul de la Viena și întreaga campanie vizează o problemă care afectează oameni din mai multe țări și îmi doresc ca mesajul nostru să răzbată dincolo de ecranele televizoarelor. Iar cei de acasă, chiar dacă nu ne pot vota, știu că vor fi cu sufletul alături de noi și asta contează enorm", adaugă solistul Voltaj.

EUROVISION 2015. Telespectatorii își pot vota favoriții, în timp ce în finală sunt deja calificate Austria, care este țara gazdă, Franța, Spania și Australia (o nou venită) - din prima semifinală -, respectiv Germania, Marea Britanie și Italia, din cea de-a doua.

Eurovision 2015. Glumele britanicilor pentru românii de la Voltaj, înaintea semifinalei Eurovision

Eurovision 2015 este cea de-a 60-a ediție a celebrului concurs de muzică organizat de European Broadcasting Union (EBU), care este cea mai importantă asociație a posturilor publice de televiziune din Europa.

Trupa Voltaj va cânta melodia ”De la capăt”, care a ieșit pe primul loc în selecția națională pentru Eurovision 2015.

România nu a reușit niciodată să se claseze mai sus de locul 3 în clasamentul final. Primii care au reușit această performanță au fost Luminița Anghel și Sistem, la Kiev, în 2005, în timp ce în 2010, Paula Seling și Ovi au urcat pe podium la Oslo.

Acum, alți cinci ani mai târziu, Voltaj încearcă să repete rezultatul și chiar să îl depășească. Românilor le va fi însă foarte greu.

Eurovision 2015. Voltaj, veste importantă înainte de prima semifinală Eurovision

Competiția se dispută la Viena, după ce, anul trecut, austriacul Conchita Wurst a câştigat ediţia din 2014 a concursului, cu piesa "Rise Like a Phoenix".


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL