Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Eugen Pîrvulescu, proiect pentru județul Teleorman: senatorul PNL militează pentru investiții și dezvoltarea sănătoasă a zonei

Wednesday, 22 July 2020, 20:13 Sursă: realitateadeteleorman.net

 

Una dintre principalele probleme ale teleormănenilor este legată de Drumul Național 6, o vitală cale de acces între Alexandria și București. Iar primii pași încep să fie făcuți deja. Senatorul PNL Eugen Pîrvulescu a inițiat un proiect pentru extinderea DN6, susținut de Guvernul Orban, pe care se angajează să-l susțină. Pîrvulescu își dorește să fluidizeze traficul între Alexandria și București, care va crește imediat și nivelul afacerilor, atât de importante pentru un trai decent al localnicilor, relatează realitateadeteleorman.net.

Premierul Ludovic Orban împreună cu membrii Cabinetului au avut, recent, o întâlnire decisivă cu reprezentanți ai Biroului Permanent Județean al PNL Teleorman, primari din județ și cu secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu. În urma discuțiilor, s-a decis demararea mai multor investiții importante în județul Teleorman, ce vizează infrastructura rutieră și școlară, cât și înființarea de rețele de alimentare cu gaze în mediul rural. Pe lângă acestea este vizată și extinderea DN 6. Proiectul este mult așteptat de teleormănenii care se deplasează între Alexandria și București și care, acum, sunt nevoiți să petreacă zeci de minute în trafic, pentru a parcurge o distanță de mai puțin de 90 de kilometri. Extinderea drumului este necesară și pentru ceilalți români care au nevoie să ajungă, prin Teleorman, la Craiova sau Timișoara. 

Înființarea rețelei de alimentare cu gaze este, de asemenea, un proiect necesar pentru zonele rurale ale Teleormanului, ce va permite îmbunătățirea calității vieții oamenilor din satele și comunele județului.

În zonă se anunță și alte proiecte importante, în sfera educației. Ministerul Educației a alocat 1,5 milioane de lei pentru reabilitarea școlilor din mediul rural. Astfel, unitățile de învățământ din Teleorman vor beneficia de bani pentru a demara lucrări de modernizare și de amenajare a toaletelor în interiorul acestora, pentru a le facilita elevilor accesul la igienă. 

Și lucrurile nu se vor opri aici. În perioada imediat următoare, în zonă se vor deplasa mai mulți miniștri ai Cabinetului Orban, cu scopul de a căuta și identifica noi oportunități de investiții menite să îmbunătățească viața locuitorilor județului.

Senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, recunoscut pentru susținerea proiectelor de dezvoltare, candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Teleorman, promovează activ transparența în cheltuirea banului public și militează pentru atragerea investițiilor și dezvoltarea sănătoasă a județului Teleorman.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL