Este oficial! Noul ambasador al SUA, Adrian Zuckerman, vine la București

Tuesday, 19 November 2019, 10:57 Sursă: realitatea.net

Senatul american a votat luni, 18 noiembrie, pentru numirea lui Adrian Zuckerman în funcția de ambasador al Statelor Unite la București.

Adaugă părerea ta

Zuckerman urmează să-l înlocuiască pe Hans Klemm ca ambasador al Statelor Unite la București. 

Anterior, Adrian Zuckerman a primit avizul Comisiei de specialitate a Senatului american pentru a deveni noul ambasador al SUA la București.

A fost propus ambasador încă de vara trecută de președintele Donald Trump.

Hans Klemm, diplomat de carieră, a fost numit în funcție de Administrația Obama și și-a preluat mandatul pe 21 septembrie 2015.

Adrian Zuckerman, noul ambsador al SUA la București,  este născut în România şi a emigrat în Statele Unite, împreună cu familia, la vârsta de 10 ani. Vorbește fluent limba română.

Potrivit Casei Albe, are diplomă de absolvire de la Massachusetts Institute of Technology (1979), iar diploma în Drept este obţinută la New York Law School (1983).

Zuckerman este avocat admis în baroul din New York în anul 1984, în prezent fiind partener al firmei internaționale de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Anterior, acesta a deținut funcția de judecător în cadrul Real Estate Board.

Zuckerman a fost co-preşedinte pentru proprietăţi imobiliare şi servicii corporate la Epstein Becker & Green New York, iar înainte de aceasta a fost preşedinte pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York.
 
Activ în ceea ce priveşte iniţiativele filantropice şi educaţionale, Zuckerman este membru în board-ul Kids Corp şi în board-ul absolvenţilor Facultăţii de Drept din New York.
Comentarii Existente
2019-11-19 11:52:34
Paine si circ in Romanica

Scapam de "ingrijorarile" fostului! Oare si asta va avea aceleasi apucaturi?

2019-11-19 13:29:38
Bai apucatule ingrijorat

tu circu cui faci? alu dracnea, putin, ai?Paralelule. Protectorul Romaniei e USA intelegi sau vrei sa-ti desenez.

Alte articole din: POLITICĂ