Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG – Televizoare Smart 3D de la Sony cu preturi incepand de la 2.900 de lei

Wednesday, 19 October 2016, 09:50 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG – Lista tuturor televizoarelor smart 3D poate fi consultata AICI.

eMAG – Preturile televizoarelor ce pot reda imagini 3D si au si functii smart nu mai sunt atat de costisitoare. La eMAG, televizoarele de la Sony au reduceri de pana la 25% in aceasta perioada.

eMAG – Sony Bravia 108cm

Primul model de televizor pe care vi-l recomandam este si cel mai ieftin cu asemenea calitati. Televizorul are o diagonala de 108cm, are disponibile toate functiile smart si poate fi conectat la internet, reda imagini 3D pe display-ul de tip LED si are rezolutie Full HD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Sony Bravia 126

Continuam cu un televizor impresionant ce costa sub 3.000 de lei. Sony Bravia este un televizor smart ce poate fi conectat la internet si are sistem de operare Android, poate reda imagini 3D pe display-ul de tip LED ce are rezolutia Full HD. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Smart Android 139

Reducere de 1.000 de lei pentru televizorul Smart Android 3D LED de la Sony Bravia care are reolutie Full HD si diagonala de 139cm. Oferta completa cu tot cu discount poate fi gasita AICI.

eMAG – Sony Bravia 164

Desi are un pret ceva mai scump, acest televizor foloseste tehnologia de ultima ora disponibila, are toate functiile smart disponibile, foloseste sistemul de operare Android si are o diagonala de 164cm. Televizorul foloseste rezolutia Full HD si are display de tip LED. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Sony Bravia 189

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru televizorul Smart Android 3D LED Sony Bravia ce are un display impresionant, cu diagonala de 189cm si rezolutie Full hd si poate fi folosit pentru un living de dimensiuni mari. Pretul cu 1.700 reducere poate fi gasit AICI.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL