Coronavirus - România: 33585 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG.ro – 8 idei de cadouri, de Ziua Îndrăgostiţilor, pentru el

Friday, 10 February 2017, 09:24 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG.ro – Mai multe idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor pentru el găseşti AICI.

eMAG.ro a dat startul unei promoţii deosebite cu ocazia sărbătorii care se apropie. Dacă eşti în căutare de cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor pentru el, ofertele de la eMAG.ro cu siguranţă îţi vor atrage atenţia şi ai toate şansele să găseşti ceea ce îţi doreşti şi tu şi el. Noi am selectat 8 idei foarte avantajoase şi interesante.

eMAG.ro – Cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor pentru el – laptop pentru gameri

Dacă ai un iubit pasionată de jocuri pe calculator, include pe lista de cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor pentru el un laptop Gaming Asus ROG care are un processor Intel Core i7 de 2.6 Ghz, 15.6 inch şi rezoluţie Full HD, 8GB memorie şi spaţiu de stocare de 1TB. Preţul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor pentru el – Apple iPhone 6

O reducere importanţă are telefonul mobil Apple iPhone 6 cu memorie de 64 Gb. Telefonul beneficiază de discount de 20% special pentru a fi inclus de voi pe lista de cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor pentru el. Telefonul nu mai are nevoie de nicio prezentare iar preţul este foarte atractiv şi îl puteţi consulta AICI.

eMAG.ro – Cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor pentru el – Ceas Smartwatch Samsung Gear G2 Sport

Cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor pentru el de care să se bucure cu adevărat pot fi şi ceasurile Smartwach de la Samsung care au reducere de preţ de 20%. Ceasul e de foarte mare calitate, elegant, are culoarea neagră, iar preţul şi restul detaliilor tehnice sunt disponibile AICI.

eMAG.ro – Cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor pentru el – Tableta Samsung Tab S2

Tableta Samsung Tab S2 are un processor Octa Core de 1.9 Ghz, display de 9.7 inch, 3 GB RAM şi memorie de 32GB. Tableta are WIFI şi GPS.dar şi funcţie de Bluetooth. Toate detaliile ofertei le găsiţi AICI.

eMAG.ro – Cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor pentru el – Telefon Allview V2 Viper

Telefonul mobil Allview V2 Viper este excellent dacă vă gândiţi ce cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor pentru el să alegeţi. Telefonul mobil poate administra două cartel SIM deodată, are 16 GB memorie şi foloseşte funcţia de 4G. Preţul telefonului cu reducere de 6% poate fi consultat AICI.

eMAG.ro – Cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor pentru el – Telefon mobil Samsung Galaxy S6

Acest telefon mobil este foarte elegant, bărbătesc, are culoarea Gold şi o memorie de 32GB. Telefonul mobil beneficiază de 17% discount de Ziua Îndrăgostiţilor. Preţul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor pentru el – Brăţara FITBIT Charge

Dacă el este sportiv, cu siguranţă merită să îi oferiţi un cadou de Ziua Îndrăgostiţilor brăţara fitbit Charge care are un discount de 23% de la eMAG.ro în această perioadă. Oferta brăţării poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – Cadouri de Valentine’s Day pentru el – Apple iPad Air 2

10% discount pentru una dintre cele mai râvnite tablete ale momentului. Tableta are memorie de 16 GB şi funcţie de Wifi. Preţul poate fi găsit AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL