Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Elixir rusesc. Rețeta care elimină TOXINELE din intestine și din vasele sanguine

Saturday, 23 December 2017, 12:12 Sursă: REALITATEA.NET

Un organism intoxicat de deșeuri (4-5 kilograme de toxine pe an) e predispus la toate bolile din lume. Vinovate de acumularea de toxine sunt alcoolul, cafeaua în exces, tutunul, medicamentele, alimentele procesate și rafinate. Ele trebuie înlocuite cu alimente ecologice, neprocesate, fructe și legume proaspete, cel puțin 8 pahare de apă, zilnic, și ceaiuri detoxifiante.

Atunci când ne simțim slăbiți, este clar că organismul nu mai poate face ‘’curățenie’’ eficient. Îl putem ajuta reducând la minimum toxinele pe care le introducem în organism. Un remediu natural eficient și foarte popular în medicina alternativă rusă, alcătuit din 4 ingrediente ingrediente simple, poate elimina toxinele din intestine și vasele sanguine, scrie topremediinaturiste.ro.

Rețeta care elimină toxinele din intestine și vasele sanguine

Ingrediente

- 1 lingură de făină de hrișcă
- 1/4 linguriță de ghimbir praf (se poate folosi și proaspăt)
- 200 ml. chefir
- 1 linguriță de miere

Mod de preparare

Se amestecă bine, într-un bol, făina de hrișcă cu ghimbirul, chefirul și mierea. Amestecul se păstrează la frigider peste noapte. În dimineața următoare, se amestecă din nou bine compoziția, după care se poate consuma.

Preparatul se consumă pe stomacul gol, în locul micului-dejun. Nu se consumă alte alimente timp de 3 ore de la servirea preparatului. Cura durează 2 săptămâni și se face o dată la 6 luni.

Diabeticii pot folosi acest remediu, fără a adăuga miere.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL