Elena Udrea face acuzații dure la adresa Înaltei Curți de Casație și Justiție

Wednesday, 27 March 2019, 08:09 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Elena Udrea face acuzații dure la adresa Înaltei Curți de Casație și Justiție. "Nu vă lăsați păcăliți! Sesizarea pe care ÎCCJ vrea să o trimită Curții Europene de Justiție, în dosarul Gala Bute, are legatură mai puțin cu mine decât cu dorința de a găsi ac de cojocul Curții Constituționale", a scris fostul ministru al Tursimului, într-o postare pe facebook. 

Udrea a continuat: "Ținta, fără niciun dubiu este dorința ÎCCJ de a nu respecta deciziile CCR! [...] Propaganda din presă a statului paralel din care face parte conducerea ÎCCJ a devoalat planul acesteia de a se folosi de dosarul Gala Bute pentru a trimite această sesizare CJUE pretextând că în acest dosar e vorba despre fraudarea fondurilor europene. Este o minciună!!.

Fostul ministru a reacționat astfel după ce în presă au apărut informații potrivit cărora Instanţa Supremă ar lua în calcul să sesizeze Curtea de Justiţie a Uniunii Europene pentru decizia CCR care a aruncat în aer activitatea judecătorilor. Problema a fost adusă în discuţie în procesul prin care Elena Udrea vrea anularea condamnării din dosarul Gala Bute.

În 22 aprilie, Înalta Curte decide definitiv dacă face o asemenea sesizare. Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri