Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

El e "tatăl selfie-urilor" - îşi face o fotografie în fiecare zi, de 30 de ani. Ce a observat acum

Friday, 24 February 2017, 18:55 Sursă: REALITATEA.NET

Proiectul fotografic al profesorului din Cambridge, Massachusetts, se numeşte "În fiecare zi" şi reprezintă, conform propriilor sale cuvinte, o contemplare a mortalităţii şi îmbătrânirii şi, în ciuda celor 11.000 de fotografii deja realizate, Baden nu are intenţia să se oprească.

"Dacă nu ar fi fost nebunia cu selfie-ul, probabil că aş fi rămas în anonimitate, ca e obicei", glumeşte Baden, explicând că nu se aştepta la faimă şi nici ca proiectul său fotografic să fie expus în mai multe galerii de artă de-a lungul timpului, scrie ABC News.

Bărbatul încearcă să rămână fidel primei fotografii, pozând cu aceeaşi expresie neutră şi folosind aceeaşi cameră de 35 de mm, acelaşi tripod şi aceleaşi lumini.

Karl spune că, pentru el, fotografia zilnică este la fel ca spălatul pe dinţi şi că nu a făcut un ritual din acest moment. Bărbatul s-a confruntat şi cu o boală grea, cancerul, şi, aflat acum în remisie, spune că, din păcate, sprâncenele nu mai arată ca înainte să facă tratamentul cu chimioterapie.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL