Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Efectele creșterii cazurilor COVID-19: restricții DURE în tot mai multe state ale lumii

Tuesday, 14 July 2020, 09:07 Sursă: Realitatea.net

Spre exemplu, în zeci de districte din California, autoritățile au decis să închidă din nou restaurantele, cinematografele, sălile de fitness, saloanele de înfrumusețare și lăcaşurile de cult.

Decizia vine după ce în acest stat, în ultima perioadă, s-au înregstrat zilnic peste opt mii de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2, dublu față de luna trecută. Printre zonele cu risc din statul american se află și metropola Los Angeles. Comitatul Los Angeles a înregistrat, astfel, mai multe cazuri de COVID-19 confirmate decât Canada, un anunț în acest sens fiind făcut chiar de către  primarul orașului Los Angeles, Eric Garcetti, potrivit Insider.

Până duminică, autoritățile raportaseră 133.500 de infecții cu noul coronavirus, potrivit unui comunicat oficial, în timp ce datele Universității Johns Hopkins arătau sub 110.000 de cazuri confirmate în Canada.

 

Și în Hong Kong au fost luate măsuri similare. Au fost interzise adunările mai mari de patru oameni după ce numărul crescuse la 50 ca urmare a mărurilor de relaxare dispuse de autoritățile locale. Sălile de fitness și cele de jocuri de noroc vor fi închise pentru o săptămână, iar restaurantele vor putea vinde mâncarea doar în regim takeaway.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL