Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Șefa MISA rupe tăcerea. "Cum ar putea fi posibilă o orgie la noi în sală?"

Tuesday, 06 February 2018, 22:24 Sursă: REALITATEA.NET

La MISA, nu s-au făcut și nu se fac orgii, explică cât se poate de clar Gabriela Ambăruș, actualul șef al MISA, organizația aflată în mijlocul unor scandaluri cu tentă sexuală în anii 1990.

"Ați văzut chiar dumneavoastră la curs că ușile sunt deschise, participă de la copii de vârsta de șapte ani, până la pensionari. Cum ar putea fi posibilă o orgie în sală? Cum ar putea fi posibil chiar gândul la așa ceva? Numai niște minți ciudate sau bolnave au putut scorni astfel de lucruri și să le mai dea și pe piață sub forma unei convingeri și a unui lucru deja dovedit", a declarat Gabriela Ambăruș într-un interviu acordat Libertatea.ro.

Președinta școlii de yoga povestește că, la un moment dat, a vorbit cu un asistent de la curs și l-a rugat să lipească o coală albă de hârtie pe ușa sălii și să pună un pix alături. "Și am venit în fața sălii și am spus: declar deschise listele de înscrieri pentru orgii, cine vrea să participe, să-și treacă numele pe listă. Au fost atât de șocați. Destul de mult n-au reacționat, n-au clipit, n-au zis, n-au reacționat în niciun fel, după care toată lumea a izbucnit în râs. Inclusiv eu", spune Gabriela Ambăruș.

Potrivit acesteia, MISA este o școală de yoga integrală, "o veritabilă academie de yoga, care promovează un stil de viață sănătos, holistic, armonios, creator, în care ființa umană este privită ca un tot unitar, într-o rezonanță continuă cu ambianța ei mai apropiată și mai îndepărtată".

Poți să fii creștin, poți să fii musulman, poți să fii ateu, indiferent de religie, rezultatele sunt aceleași, fiind o știință, nu este o religie. "Iar la practica yoga, am constatat de-a lungul anilor, fiind și instructor de yoga, că foarte mulți cursanți care erau atei au început să creadă în Dumnezeu pentru că li s-a trezit această percepție lăuntrică a realităților elevate cu mult deasupra noastră. A realităților dumnezeiești", a explicat liderul actual al școlii de yoga.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL