Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Edge of Tomorrow. Noile aventuri SF ale lui Tom Cruise

Tuesday, 27 May 2014, 15:01 Sursă: REALITATEA.NET

Povestea din “Edge of Tomorrow”, pusă în scenă de Warner Bros, este plasata intr-un viitor nu foarte îndepărtat, în care Pământul e atacat de Mimics, o rasă extraterestră care se comportă ca un stup şi care a redus oraşele la mormane de moloz şi a ucis milioane de oameni, relatează GadgetReport.ro

 Armatele din toate ţările îşi unesc eforturile într-o ultimă defensivă. Locotenent-colonelul Bill Cage (Tom Cruise)  e trimis direct în bătaia armelor. Moare după numai câteva minute, însă nu înainte să ia şi viaţa unui extraterestru alpha.

 “Eroul se trezeşte ulterior in dimineaţa zilei în care a plecat la luptă, într-o buclă temporală în care este obligat să lupte la nesfârşit. Insa, la fiecare revenire in timp, Cage devine tot mai puternic si capabil sa infrunte armata extraterestrilor” ”, se spune in descrierea filmului  “Edge of Tomorrow”.

Scenariul este semnat de Dante Harper si Alex Kurtzman, ultimul cunoscut pentru Cowboys & Aliens, Transformers, Mission Impossible III, The Island si serialele Alias si Fringe.

 Vedeti primele trailere video din acest film pe GadgetReport.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL