Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Eclipsă de soare totală pe 9 martie. Cum ne influenţează vieţile

Tuesday, 08 March 2016, 11:28 Sursă: REALITATEA.NET

Este a zecea eclipsa totală din secolul al XXI-lea, dar cel de al XII-lea pasaj al umbrei Lunii din acest secol, conform Wikipedia. Eclipsa totală va începe în Oceanul Indian, va trece la sud de Sumatra, cât şi la sud de Borneo, apoi prin centrul insulei Sulawesi, pentru a continua peste insulele mărunte ale Indoneziei. Apoi parcursul său va fi doar peste Oceanul Pacific.

Aceasta este prima dintre cele cinci eclipse care vor avea loc în anul 2016, focalizând energii cosmice impresionante. Eclipsa totală de soare din 9 martie 2016 are o deosebită importantă pentru persoanele care au planete în zodia Peşti, în harta lor astrală.

Promotie mare de la eMAG. Consultati ofertele AICI.

Luna nouă şi eclipsa de soare în Peşti ne vor ajuta să ne vindecăm rănile interioare, mai vechi sau mai noi, răni adânci care ne dezechilibrează din punct de vedere energetic, provocând chiar boli.

Eliberarea de durere permite evoluţia în plan spiritual şi deschiderea unor noi posibilităţi în viaţă. Vindecarea rănilor emoţionale facilitează evoluţia sufletului şi, iată de ce, acest eveniment astral poartă cu sine o semnificaţie majoră.

Fiecare eclipsa de soare reprezintă sfârşitul unui ciclu şi, în acelaşi timp, un nou început. Acum este momentul să alegi o nouă cale şi să îţi faci planuri noi pentru viitor.

Sursa: horoscop.garbo.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL