Coronavirus - România: 35003 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Eclipsa de Soare, precedată de o descoperire misterioasă. Specialiştii vorbesc de "globuri de foc"

Sunday, 20 August 2017, 22:01 Sursă: REALITATEA.NET

În urmă cu câteva zile, mai precis în data de 17 august, a fost descoperit un desen ciudat într-un lan de grâu din Sutton Hall, așezare din apropierea Aeroportul Southend din Londra, scrie efemeride.ro

Desenul este de-a dreptul misterios, pentru că înfățișează eclipsa de Soare care va avea loc mâine seară. Mai mult de atât, această eclipsă este așezată în vârful unui turn piramidal, pe care sunt inscripționate numeroase simboluri.

Specialiștii s-au deplasat la fața locului pentru a analiza desenul în cauză și au descoperit mai multe anomalii. În jurul cercului au descoperit un soi de energie electromagetică, numită „vortex de plasmă ionizată”. Această formă de energie mai este cunoscută şi ca aşa-numitele „globuri de foc”, care sunt capabile de fenomene privite ca imposibilităţi de ştiinţa modernă: ele trec prin materia solidă (cum ar fi prin pereţi de cărămidă sau prin sticlă) sau plutesc prin aer împotriva vântului.

Ştiinţa contemporană nu ştie de unde provine această formă de energie şi care sunt legile după care ea se manifestă. 

Eclipsa totală de soare din 21 august din Statele Unite, o premieră în ultimii 99 ani în această țară, va fi o veritabilă mană cerească pentru oamenii de știință, care vor să exploateze acest eveniment rar pentru a înțelege mai bine Soarele, câmpul lui magnetic și efectele acestuia asupra atmosferei terestre. 

''Această eclipsă totală de soare vizibilă în Statele Unite ale Americii este o ocazie unică în timpurile moderne, care permite unei țări întregi să participe la observații cu tehnologia de azi și social media'', declara recent în fața presei Carrie Black, din cadrul National Science Foundation, care supervizează cercetarea asupra Soarelui.

''Imaginile și datele provenind posibil de la milioane de oameni vor fi colectate și analizate ani de zile de oamenii de știință'', a adăugat ea.

Pentru Madhulika Guhathakurta, însărcinată în cadrul NASA cu coordonarea observațiilor științifice în timpul eclipsei, ''aceasta va fi eclipsa care va genera cele mai multe date și imagini din istorie''.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL