Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Eclipsă de lună 18 august. Mare atenţie! Se anunţă schimbări majore. Cum sunt zodiile influenţate

Wednesday, 17 August 2016, 16:14 Sursă: REALITATEA.NET

Eclipsă de lună 18 august. Eclipsa de lună de pe 18 august nu va fi la fel de vizibilă ca cele din ultimele luni. Dar ceea ce este foarte important este că luna va fi plină, iar Soarele și Pământul vor fi aliniate, un fenomen care nu se întâmplă foarte des. Luna va fi acoperită doar parțial de umbra pământului.

Ceea ce trebuie să știți este că există încă multe modalități prin care vă puteți pregăti pentru această oportunitate rară. Această schimbare va avea o mulțime de schimbări drastice în viața voastră și trebuie să vă așteptați fie la o schimbare extremă în rutina de zi cu zi sau doar la o ușoară corecție / îmbunătățire într-o zonă a vieții tale la care niciodată nu te-ai fi așteptat să progreseze, scrie elii.ro.

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI!!!

Eclipsă de lună 18 august. Este, de asemenea, demn de remarcat faptul că unii oameni din viata ta vor deveni furioși mai repede decât de obicei, iar alte persoane vor afișa nevoia lor constantă de atenție, sprijin și dragoste de la oricine care este dispus să le dea alinare. De asemenea, trebuie să vă așteptați ca oamenii să își schimbe perspectivele lor cu privire la anumite subiecte și să le vadă acum într-o lumină diferită. Multora nu le va mai păsa de ceea ce spun alți oameni și de ceea ce cred cei din jur. În schimb, veți vedea o diferență semnificativă la persoanele din jur, mult mai dispuse să facă tot ce le stă în puțință pentru a fi fericiți. Negativitatea se va topi în curând după luptele lor de zi cu zi și ei vor fi în cele din urmă capabili să trăiască la modul la care și l-au dorit întotdeauna.

Eclipsă de lună 18 august. Această schimbare majoră va fi o șansă pentru ca toată omenirea să își dea seama de ceea ce trebuie să facă pentru ei, pentru prieteni, pentru Univers. Este important să ne amintim că toți suntem doar oameni și orice fel de schimbare care se întâmplă este necesară și vine la momentul potrivit.

Eclipsă de lună 18 august. Încurajați-vă prietenii să încerce lucruri noi, să meargă în noi locuri, să întâlnească oameni noi și să vadă tot ceea ce este de văzut în această lume. Mergeți mai departe, progresați și alegeți ce vi se potrivește din orice experiență.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL