E oficial! Clienții Uber pot lăsa bacșiș în aplicație

Thursday, 14 December 2017, 15:02 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Alexandra Corolea, reprezentantul Uber România, a declarat în direct la Realitatea pe Net că platforma de transport a lansat, joi, în premieră, o modalitate prin care clienții pot lăsa bacșiș șoferilor.

”Am lansat opțiunea de a da bacșiș, pentru care noi nu luăm comision, însă banii vor fi impozitați. Dacă clienții oferă cinci stele șoferilor parteneri, ei vor avea opțiunea să lase bacșiș din aplicație”, a declarat Alexandra Corolea.

Totodată, pentru a nu mai exista conflicte între taximetriști, autorități și Uber, compania de transport vrea ca serviciile sale să fie reglementate, dar nu cu legea deja existentă pentru taximetriști, ci cu una specială.

”Curtea Europeană de justiție trebuie să decidă dacă este o companie de transport sau de tehnologie. Dacă dumneavoastră aduceți pe piață niște servicii noi, bune. Cred că serviciul ar trebui reglementat diferit față de ce există pe piață. Noi credem că aceste servicii trebuie reglementate, cu niște condiții clare, la fel cum se întâmplă în alte țări”, a mai susținut Alexandra Corolea.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri