Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DURERI DE STOMAC? 6 remedii naturale pentru le a calma

Thursday, 10 November 2016, 18:41 Sursă: REALITATEA.NET

1. Ghimbir

Sunt bine cunoscute proprietăţile antiinflamatorii ale ghimbirului, însă mai are şi alte beneficii. Totodată, rădăcina ajută atât calmarea durerilor cât şi la uşurarea digestiei. Iar un ceai de ghimbir este tot ce ai nevoie în aceste cazuri.

Persoanele care nu se dau în vânt după produsele picante, suplimentele cu ghimbir poate fi o soluţie convenabilă. În ceea ce priveşte ceaiul este mai bine să faci unul din rădăcina proaspătă de vreme ce produsul cumpărat ar putea conţine zahăr (care înrăutăţeşte durerile stomacale).

2. Muşeţel

Muşeţelul nu doar că te calmează atunci când eşti nervos, ci şi uşurează durerea de stomac. Astfel că este recomandat ceaiul de muşeţel în cazul crampelor stomacale. Pentru un plus de savoare se poate adaugă suc de lămâie.

3. Apă cu lămâie

Cei care nu au în casă ghimbir, chimen, mentă sau lemn dulce pot stoarce jumătate de lămâie într-o cană cu apă fierbinte. Licoarea această poate fi de ajutor în cazul durerilor de stomac.

4. Apă călduţă cu sare

Apa cu sare este bună atât în cazul în care te doare gâtul că şi în cazul durerilor de stomac. O lingură de sare amestecată într-o ceaşcă de apă călduţă va uşura durerea. Pentru rezultate excelente este recomandată înghiţirea apei cât de repede se poate.


5. Pâine prăjită

Cărbunele este popular în spitale pentru tratatea cazurilor de intoxicaţie cu alcool sau intoxicaţia alimentară pentru neutralizearea efectelor intoxicatiei. Pâinea prăjită este folosită în cazul copiilor cu dureri de stomac sau a diareei, la fel precum bananele, orezul sau compotul de mere.


6. Oţetul de mere

Acest oţet este benefic pentru tot corpul. Câteva linguri de oţet amestecat într-un pahar de apă caldă sau rece pot calma durerile stomacale.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL