Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

După ce a născut, burta a început să i se mărească! Au tăiat-o, dar aproape au leşinat! Înăuntru...

Tuesday, 04 April 2017, 17:57 Sursă: REALITATEA.NET

După ce copilul a fost adus pe lume, o fetiţă de toată frumuseţea, Yulia a început să se simtă din ce în ce mai rău. "Burta mea a început să creasă brusc. Se umfla pur şi simplu. Se mărea de la o zi la alta şi ajunsese să fie mai mare decât era când aveam copilul în pântece. Cea mai mică mişcare îmi provoca dureri înfiorătoare! La început, am crezut că este o reacţie normală, cumva apărută ca efect advers al operaţiei. În scurt timp, nici nu puteam să mai stau jos, ma apăsa, mă sufoca... Iar durerile pe care le aveam mă făceau să urlu, pur şi simplu!", a spus Yulia.

Situaţia se înrăutăţea de la o zi la alta, dar, în ciuda întrebărilor, medicii susţineau că totul este un efect al operaţiei, care avea să treacă de la sine.

"La un moment dat, mi-am dat seama că, dacă ascultam ce-mi spun medicii, copiii mei ar fi rămas fără mamă...", îşi aduce aminte tânăra.

Când durerile au devenit de nesuportat, Yulia s-a dus la spital. Acolo, a fost operată de urgenţă. Dacă ar mai fi aşteptat câteva minute, ar fi murit. Medicii i-au scos din abdomen 2,5 litri de puroi şi un cearşaf pe care medicii l-au uitat acolo, când au efectuat operaţia de cezariană.

"Încerc din greu să-i iert pe cei care au fost în stare de una ca asta, încerc, dar nu pot! N-o să pot cât voi trăi! Şi nici nu vreau! Dacă nu mă duceam la spital, acum copiii mei nu mai aveau mamă! Este inuman!", a spus Yulia, după ce şi-a revenit.

În prezent, femeia se luptă în instanţă cu spitalul pentru a împiedica să se mai întâmple o astfel de tragedie.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL