Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce replică a avut Duckadam după ce Donald Tusk i-a rostit numele

Friday, 11 January 2019, 08:32 Sursă: REALITATEA.NET

Helmuth Duckadam, 59 de ani, în prezent președinte de imagine la FCSB, s-a declarat surprins de faptul că Donald Tusk i-a rostit numele.

Citește și: SURPRIZĂ! Iată cine este creierul din spatele discursului memorabil al lui Donald Tusk!

"Am văzut cu familia evenimentul. Am fost surprins pe finalul discursului, când mi s-a pomenit numele. Nici prin cap nu-mi trecea că va spune asta!

Sunt foarte mândru și foarte fericit că mi se pomenește numele la un asemenea nivel. Sunt foarte emoționat! Mi s-a părut un moment unic și de aceea m-am uitat la acest eveniment, chiar dacă nu mă mai interesează politica.

Nu, nu am fost invitat la acest eveniment. Dacă aș fi fost acolo, emoțiile ar fi fost foarte mari! Mă bucur că și după 33 de ani performanța Stelei este apreciată. Sper că se vor găsi resurse pentru a ajuta sportul românesc, pentru că am decăzut”, a declarat Helmuth Duckadam la Digi Sport

Citește și: VIDEO | Moment impresionant: Donald Tusk, discurs perfect în limba română. VEZI AICI DISCURSUL INTEGRAL! 

Ceremonia de marcare a preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România a avut loc aseară, la Ateneul Român, în prezenţa preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a preşedintelui Parlamentului European, Antonio Tajani, a președintelui Consiliului European, Donald Tusk, a preşedintelui României, Klaus Iohannis, a preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, Florin Iordache şi a premierului Viorica Dăncilă.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL