Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Drama actorului Florin Zamfirescu. "Am ajuns la psihiatru"

Wednesday, 22 February 2017, 08:12 Sursă: REALITATEA.NET

Îndragitul actor Florin Zamfirescu este cunoscut pentru sutele de roluri din piesele de teatru și din filme, dar și din prezența în cele mai populare seriale românești printre care "Inimă de țigan".

Zamfirescu a mărturisit recent că a mai avut căderi psihice de-a lungul timpului, dorința de a interpreta rolurile aproape de perfecțiune trimițându-l chiar la psihiatru.

"În meseria asta faci multe sacrificii, dar când ajungi în fața spectatorilor nu regreți nici măcar unul dintre ele. Noi cu asta ne hrănim, nu dormin, nu mâncăm, vrem doar să plece publicul încântat, emoționat, fascinat sau amuzat, totul la intensitate maximă. Țin minte că am avut o cădere serioasă acum ceva vreme, din cauza unui rol. Nu reușeam să adorm noaptea mai mult de câteva minute, iar lipsă de odihnă îmi afecta concentrarea. Am ajuns la psihiatru și așa mi-am revenit. Sunt multe momente grele. Chiar și acum, în politică... Văd și mai limpede ce se întâmplă cu țara asta și mă macină. Mă uit însă spre copiii mei, cât de frumos au evoluat, și de acolo îmi iau energia", a declarat Florin Zamfirescu pentru WOWbiz.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL