Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea nu a făcut declarații la intrarea la DNA. Și totuși a spus câteva cuvinte. Ce REPLICĂ a dat?

Tuesday, 21 November 2017, 18:22 Sursă: REALITATEA.NET

La sediul central al DNA a fost mobilizat un dispozitiv de jandarmi pentru a asigura ordinea, dat fiind că în fața instituției se află un grup format din câteva zeci de persoane care îl susțin pe Liviu Dragnea, dar și un alt grup de contestatari care scandează lozinci împotriva liderului PSD și a partidului pe care îl conduce.

Printre protestari s-a auzit și o voce de bărbat care i-a adresat mai multe întrebari lui Dragnea?

Domnul Dragnea un infractor schimbă legile justiției ca să scape de pușcărie? Credeți că scăpați de pușcărie? De ce nu recunoașteți că familia dvs este acționar la TelDrum?
Un infractor folosește parlamentul ca să scape de pușcărie?
De ce nu faceți declarații?

Răspunsul lui Liviu Dragnea a fost: "Faceți plângere la parchet, măi d-le Borc!"

Inquam Photos / Octav Ganea

 

Liviu Dragnea, huidut în faţa sediului DNA: "DEMISIA!"

 

DNA a anunţat, într-un comunicat de presă, că procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, în conformitate cu art. 249 C. proc. pen. și art. 20 din Legea 78/2000, au instituit măsuri asigurătorii asupra bunurilor mobile și imobile deținute de următorii suspecți:

DRAGNEA NICOLAE-LIVIU, președintele al Consiliului Județean Teleorman la data faptelor – sechestru asigurător și poprire asigurătorie până la concurența sumei de 127.547.366,34 lei asupra tuturor bunurilor mobile și imobile, acțiunilor și părților sociale deținute de acesta în cadrul persoanelor juridice de drept privat, asupra sumelor de bani din conturile bancare, precum și asupra sumelor de bani datorate acestuia cu orice titlu, de către terțe persoane, inclusiv sumele datorate cu titlu de chirie.

Mai multe aici.

 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL