"Dragnea și Vâlcov au băgat deja în faliment două județe, acum pregătesc falimentul național"

Wednesday, 30 January 2019, 10:59 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Clotilde Armand, franțuzoaica intrată în politică în România, acuză PSD că vrea să pună mâna pe BNR.

Într-o Românie ideală, Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov ar fi paznici de noapte la cimitir, spune Clotilde Armand consilier local USR de la Sectorul 1, comentând conflictul dintre PSD și Banca Națională.

Miza disputei este, potrivit reprezentantului USR, acapararea de către partidul lui Dragnea a instituției conduse de Mugur Isărescu.

"Nu cred deloc că PSD poate să rezolve problemele economiei românești, nu cu Vâlcov și Dragnea la conducere. Cei doi au băgat deja în faliment două județe, Olt și Teleorman și acum ne pregătesc falimentul național. PSD a capturat aproape toate instituțiile din România și profită de ocazie, în mod cinic, pentru a pune mâna pe BNR. În statul paralel în care pare să trăiască PSD, vedem cu toții că Darius Vâlcov se visează guvernator BNR, iar Liviu Dragnea președinte. Într-o Românie ideală, îmi cer scuze că vă spun asta, cei doi ar fi poate paznici de noapte la cimitir", a declarat la RFI franțuzoaica intrată în politică în România.

Reprezentanta USR a comentat şi întârzierea adoptării bugetului pe 2019:

"Este o problemă și la nivel local, în Consiliile Locale nu putem să votăm bugetul. Avem nevoie de o economie stabilă, unde să știm pe ce ne putem baza. Faptul că toate deciziile se iau în grabă, fără consultare ne costă pe toți. Trebuie neapărat să avem cât de repede un buget care să nu bage România în faliment".


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ