Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea și Vâlcov, acuzați că vor să dea un nou "tun financiar"

Monday, 20 August 2018, 23:26 Sursă: REALITATEA.NET

Florin Cîțu atrage atenția asupra unui plan al PSD de a șterge datorii de 100 miliarde lei ale companiilor de stat, datorii către fondul de pensii.

Problema principală cu ștergerea acestor datorii ar fi, potrivit senatorului din Opoziție, faptul că angajații acestor companii nu au contribuit niciun leu la fondul de pensii, dar primesc pensii. Un fel de pensii speciale pentru toți angajații la stat, acuză economistul liberal.

"Dragnea si Valcov vor sa stearga datorii ale companiilor de stat de 100 miliarde lei, 21.44 miliarde euro !!! Asta tun financiar.

Datoriile sunt catre fondul de pensii, in special. DAR, si aici este ticalosia acestei manevre, angajatii acestor companii care nu au contribuit niciun leu la fondul de pensii primesc astazi pensii. Un fel de pensii speciale pentru toti angajatii la stat.

Restul romanilor primesc pensii in functie de cat au contribuit. Iar majoritatea mai sunt si investigati de cateva ori ca nu cumva sa "insele" statul.

Aceste datorii nu se sterg pentru ca acesti angajati care nu au contribuit primesc pensii in continuare. Noi vom continua sa le platim.

Eu cand va zic ca sunt borfasi....Astia, si sunt elegant, nu au nevoie de bani la buget pentru "stat". Ei au nevoie pentru a acoperi tot felul de ticalosii.. Va urma....", a scris senatorul PNL pe pagina sa de Facebook.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL