Dragnea, făcut praf de televiziunea publică din Germania: Vampirul corupt care suge fonduri

Wednesday, 15 May 2019, 18:07 Sursă: REALITATEA.NET

Lideurul PSD, Liviu Dragnea, este ţinta uneoi satire devastatoare a postului public de televiziune din Germania, ZDF, Înfăţişat drept vampir, sub numele de Contele Dragnea, liderul PSD este prezentat drept un personaj politic nociv, cu câteva condamnări la activ, care ar putea scăpa de închisoare datorită modifărilor legislative cu dedicaţie. 

Adaugă părerea ta

Prezentatorul Oliver Welke (un fel de Jon Stewart din Germania) a dedicat ediția din 3 mai mai multor politicieni din Europa, precizând că tema emisiunii este corupția. Protagoniştii au fost Liviu Dragnea, premierul maghiar Viktor Orban şi omologul său ceh Andrei Babis, potrivit portalului maghiar hvg.hu.

Despre Liviu Dragnea, realizatorul aminteşte că după recenta modificare a legiilor justiţiei, „Liviu Dragnea, președintele cu mai multe condamnări al Partidului Social-Democrat din România va scăpa".

Liderul PSD este prezentat, parodic, drept un vampir care profită de fondurile europene dedicate orfelinatelor, cât și ținând în mână un card Monopoly care îl scapă de mersul la închisoare, mai notează sursa citată, potrivit stirileprotv.ro.

 

La fel de acid sunt prezetaţi premierul maghiar Viktor Orban şi omologul său ceh Andrei Babis, care apar într-un "portret de grup", ca vampi ai corupţiei, alături de Liviu Dragnea

sursă: ZDF