Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dosar penal pentru pacientul diagnosticat cu COVID-19 de la Victor Babeș, care și-a dat jos masca și a tușit intenționat spre medici

Thursday, 19 March 2020, 15:52 Sursă: Realitatea.net


"În data de 17.03.2020, în urma publicării mai multor articole în mass-media cu privire la faptul că un pacient internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale 'Dr. Victor Babeş', purtător al noului coronavirus (SARS-COV-2 - Sindromului Acut Respirator Sever - Coronavirus - 2) şi afectat de boala cauzată de acesta (COVID-19), şi-ar fi dat în mod intenţionat masca de protecţie jos şi ar fi tuşit în mod repetat către medicii care îi acordau îngrijiri, acţiuni în urma cărora medicii aflaţi în preajma pacientului ar fi putut fi la rândul lor infectaţi, organele de cercetare penală din cadrul Secţiei 12 Poliţie Bucureşti s-au sesizat din oficiu şi au început urmărirea penală cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin. (1) din Codul penal", se arată într-un comunicat al Parchetului General.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, cercetările fiind efectuate de poliţiştii Secţiei 12 din Capitală.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-19 17:22:42
Alooooo, tovarashi, exista avioaneeee !!!

Cine mai aduce cu tirul !? Scoala de aviatie tot pe spaga sau contra 40-50.000 de euro se face !???

Alte articole din: ACTUAL