Doliu în muzica uşoară românească. Din păcate, a murit...

Friday, 07 December 2018, 20:51 Sursă: REALITATEA.NET

Regele șlagărelor din Epoca de Aur, Eugen Rotaru ne-a părăsit astăzi, după o luptă îndelungată cu o boală necruțătoare. Celebrul compozitor a fost răpus de o boală necruțătoare. El a compus melodii pentru Mirabela dauer, Corina Chiriac, Monica Anghel și Loredana Groza.

Adaugă părerea ta

Textierul vedetelor, Eugen Rotaru s-a stins din viață. Cunoscut și drept Jack Rotaru, el a fost unul dintre cei mai cunoscuți textieri de la noi în Epoca de Aur, scriind versuri pentru cel puțin 120 de șlagăre. Totodată, Eugen Rotaru a fost poet, scenarist și dramaturg. Omul care a scris versurile unor celebre melodii româneşti ne-a părăsit după o luptă grea cu o boală nemiloasă.

Eugen Rotaru a lăsat în urmă şlagăre precum: "Fericirea are chipul tău", interpretată de regretata Mihaela Runceanu, "Dau viaţa mea pentru o iubire" a Monicăi Anghel, ”De ce nu-mi spui că mă iubești” a Mirabelei Dauer, "Ce va fi cu iubirea mea" cântată de Loredana Groza, şi nemuritoarea "Ne cunoaştem din vedere" a Corinei Chiriac. Eugen Rotaru a fost bun prieten cu Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. De-a lungul timpului, el le-a pus în scenă numeroase spectacole.

Sursa: click.ro