Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Doi vasluieni, reținuți pentru trafic de minori și trafic de droguri

Monday, 05 October 2015, 16:46 Sursă: REALITATEA.NET

În ordonanța de reținere, oamenii legii arată că, în perioada mai-iunie 2015, Tudorel Bîgu și Petrică Crăciun au înființat o cultură outdoor de cannabis, în curtea unui  imobilul de pe raza comunei Viderei, județul Vaslui.

Potrivit procurorilor, plantele de cannabis urmau să fie tăiate și supuse unui proces de uscare, după care să fie comercializate de către cei doi.

Totodată, pe numele lui Tudorel Bîgu a mai fost reținută și săvârșirea infracțiunii de trafic de minori, după ce, în perioada iulie 2015 până în prezent, a recrutat și a exploatat sexual, pe raza judeţului Vaslui, o minoră în vârstă de 16 ani.

În urma percheziției efectuate la locuința lui Petrică Crăciun, a fost găsită și ridicată, în stare naturală, cantitatea de 14,65 kg plante de cannabis. 

Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă.

Suportul tehnic a fost asigurat de către  Direcţia Operaţiuni Speciale, iar acţiunea a fost realizată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul din cadrul SCCO Vaslui,  Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui  - Serviciul Investigații Criminale și SAS Vaslui.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL