Coronavirus - România: 113589 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Doi români au murit într-un accident în Croația. Imagini şocante!

Monday, 17 October 2016, 10:34 Sursă: REALITATEA.NET

Autoritățile croate presupun că șoferul ar fi ațipit la volan în timp ce autotrenul circula cu viteză pe autostradă în apropiere de Zagreb. Mastodontul a lovit violent stâlpul de susținere al unui pasaj suprateran, iar impactul a fost atât de puternic încât cabina camionului s-a făcut țăndări. Ambii români au murit pe loc, șoferul (în vârstă de 42 de ani) fiind găsit de către forțele de intervenție decedat pe scaunul său, în timp ce pasagerul (în vârstă de 40 de ani) a fost proiectat prin parbriz în afara autovehiculului.

Mai multe echipaje de pompieri polițiști și ambulanță au intervenit la fața locului, însă medicii n-au mai avut ce să facă pentru a-i salva pe cei doi români. Trupurile neînsuflețite ale acestora au fost transportate la morgă, pentru efectuarea necropsiei, iar la finalizarea anchetei deschisă de polițiști vor fi repatriate familiilor pentru înmormântare.

Cei doi români erau din Bihor, iar camionul frigorific încărcat cu carne aparținea firmei Volanul de Aur din Bihor, scire someseanul.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL