Directorul CFR, demis după ce sâmbătă au deraiat trei trenuri

Sunday, 03 March 2019, 11:23 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a luat prima măsură în cel de-al doilea mandat. Nu a finalizat vreo autostradă. Îl demite pe Leon Bărbulescu, directorul CFR Călători, după ce trei trenuri, dintre care două pline cu călători au deraiat ieri în Arad, Brașov și București.

Măsura vine după ce șeful CFR s-a plâns jurnaliștilor care i-au cerut informații că... l-au trezit din somn. 

Contactat de Antena 3, directorul CFR Călători, Leon Bărbulescu, a spus sâmbătă că nu au fost evenimente deosebite, iar "călătorii au fost în regulă": "Eu vă pot spune că nu au fost evenimente deosebite. Călătorii au fost în regulă, deci nu s-a întâmplat nimic deosebit... Iertaţi-mă, chiar dormeam şi m-aţi trezit efectiv din somn".

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a anunţat duminică demiterea directorului CFR.

"Din păcate, dânsul am vazut că a fost deranjat pentru că a fost trezit din somn şi cred că ar trebui să-l lăsăm să se odihenască o perioadă mai lungă şi să aducem nişte oameni care într-adevăr ştiu să comunice foarte bine şi doresc să aibă intervenţii pragmatice şi să vină cu clarificări faţă de aceste situaţii", a spus Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV. Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL