Directoare de școală, acuzată că a înjurat și lovit un copil de 10 ani

Friday, 04 October 2019, 13:02 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Directoarea unei școli din județul Satu Mare este acuzată că ar fi agresat verbal și fizic un copil de 10 ani. Mai mult, i-ar fi rupt și hainele acestuia. Inspectoratul Școlar Satu Mare a demarat o anchetă în acest caz, informează Realitatea de Satu Mare.

Ieri, în jurul orei 12,00, directoarea Școlii Gimnaziale Călinești Oaș ar fi agresat verbal și fizic un copil de 10 ani, elev în clasa a IV-a. Cadrul didactic l-ar fi înjurat și lovit pe copil și literalmente i-ar fi rupt hainele acestuia – întregul incident petrecându-se în fața întregii clase.

Directoarea școlii din Călinești Oaș este Adriana Ciul și îndeplinește și funcția de învățătoare exact la clasa a IV-a din care face parte și copilul pe care l-a agresat, Carlos.

Inspectorul școlar general Călin Durla a declarat că directoarea Ciul se apără, aceasta declarând că nu l-ar fi lovit pe minor, iar tricoul i s-ar fi rupt în timp ce învățătoarea ar fi încercat să îl prindă, să nu cadă. Directoarea se mai plânge că minorul ar avea un comportament problematic.

Detalii aiciAdaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL