Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DINU PATRICIU a fost înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală

Friday, 29 August 2014, 17:57 Sursă: REALITATEA.NET

Slujba religioasă a început în jurul orei 11.00, la Capela Cimitirului Bellu, înmormântarea încheindu-se în jurul orei 13.30. Presa nu a avut acces în cimitir, familia dorindu-şi discreţie în jurul acestui eveniment.

La înmormântare au asistat mama, soţia şi fiicele lui Dinu Patriciu, fiindu-le alături mulţi prieteni şi cunoscuţi ai omului de afaceri.

Printre aceştia s-au numărat Petre Roman şi soţia sa, Silvia, Călin Popescu Tăriceanu, Norica Nicolai, Sorin Roşca Stănescu, Stelian Tănase, Daniel Dăianu, Viorel Cataramă cu familia, Andrei Hrebenciuc, Ducu Bertzi cu soţia sa, Teodora.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Dinu Patriciu, adus în România de la Londra, a fost depus, vineri seară, la capela Cimitirului Bellu din Bucureşti, unde au venit rude, prieteni şi alţi apropiaţi ai omului de afaceri, inclusiv foşti colegi de partid.

Avionul privat care a adus sicriul din Anglia a aterizat pe Aeroportul Băneasa în jurul orei 17.40, de unde a fost dus la Cimitirul Bellu cu o maşină mortuară având ca antemergător un autoturism de teren.

O oră mai târziu, sicriul a fost depus în capela cimitirului. Jurnaliştilor nu li s-a permis accesul în incinta cimitirului, la poarta acestuia fiind doi bodyguarzi ai unei firme private, care nu au lăsat să intre pe nimeni din afara cercului de apropiaţi ai lui Patriciu.

Cei veniţi la capelă au adus flori şi coroane, una dintre acestea cu mesajul "Senatorii PNL nu te vor uita".

Dinu Patriciu a fost înmormântat, sâmbătă, la prânz, la Cimitirul Bellu din Bucureşti. Familia omului de afaceri a făcut un apel la decenţă şi discreţie în ceea ce priveşte acest eveniment.

"Pentru a onora amintirea lui Dinu Patriciu, cu decenţă şi discreţie, familia solicită înţelegerea tuturor celor care doresc să participe la slujba memorială", s-a spus într-un comunicat al familiei.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit la vârsta de 64 de ani, pe 19 august, la Spitalul Royal Free din Londra.

"Dinu Patriciu a murit înconjurat de membrii familiei, în urma unei infecţii pulmonare, pentru care fusese spitalizat în ultimele zile", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX la momentul respectiv de familia Patriciu.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL