Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cazul Caracal. DIICOT, anunț de ultimă oră despre "Casa Groazei". Ce se întâmplă în curtea lui Dincă

Thursday, 29 August 2019, 15:38 Sursă: REALITATEA.NET

După aproape o lună de la debutul verificărilor, polițiștii și procurorii au scotocit milimetru cu milimetru din curtea și casa lui Gheorghe Dincă în căutare de probe, pe care le-au și găsit. În paralel, la București au fost noi audieri de martori, astăzi, la Secția Specială de anchetare a magistraților, în dosarul Caracal.

Cercetarea criminalistică la casa lui Gheorghe Dincă este "în cea mai mare parte" finalizată, a anunțat, joi, DIICOT, care subliniază, însă, că, până la expirarea mandatului de percheziţie, vor fi efectuate şi alte activităţi.

"Astăzi, 29.08.2019, activitățile desfășurate la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe au fost în cea mai mare parte finalizate, cu referire directă la cercetarea criminalistică", anunță DIICOT, într-un comunicat.

Până la data expirării autorizației de percheziție emisă de către instanța de judecată, vor fi efectuate și alte activități, în funcție de analiza ulterioară a mijloacelor de probă ridicate până la acest moment de la locul faptei, mai precizează Direcția.

CARACAL. Răsturnare de situație. Detalii teribile din anchetă, la o lună de la dispariția Alexandrei


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL