Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DIICOT a făcut un anunț crucial despre "casa groazei" din Caracal

Saturday, 10 August 2019, 23:22 Sursă: REALITATEA.NET

Percheziţiile la locuinţa lui Gheorghe Dincă de la Caracal vor continua în perioada următoare, a anunţat, sâmbătă, Biroul Informare şi Relaţii Publice al DIICOT.

Conform aceleiaşi surse, procurorii au percheziţionat locuinţa şi în cursul zilei de sâmbătă şi au audiat mai mulţi martori.

"Astăzi, (...) procurorii DIICOT - Structura centrală, împreună cu poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române - delegaţi în cauză, au continuat percheziţia efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe şi, totodată, s-a procedat la audierea unor martori. În baza unui nou mandat de percheziţie domiciliară emis de către Tribunalul Bucureşti, activităţile procedurale vor fi desfăşurate la domiciliul inculpatului şi în perioada următoare", se precizează într-un comunicat al DIICOT transmis Agerpres.

Marian Vanghelie a vorbit aseară într-o intervenție telefonică despre cazul de la Caracal . Fostul primar al sectorului 5 a declarat că în casa criminalului celor două adolescente se află peste 100 de victime.

„Să știți că acolo, în casă, sunt peste 100 de oameni morți. Să se sape bine în casă, sub betoane, și să se caute. Veți afla în perioada următoare cum și câți copii au fost trimiși la prostituție în străinătate.", a declarat politicianul, potrivit dcnews.ro.

Fostul primar a mai spus că se încearcă mușamalizarea crimelor lui Gheorghe Dincă fiind implicate mai multe clanuri interlope.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat, vineri, la Caracal, că Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori, în timpul verificărilor la Casa groazei, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă. "A zis "Ah, ce frumos că-mi faceţi curat, că tot vreau să-mi vând casa". Şi casa, zice procurorul, îţi intru peste ea, şi atunci s-a cam intristat. Eu am înţeles ceva din asta!", a declarat Tonel Pop.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL