Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dieta balerinelor: Cum poţi slăbi 1kg pe zi

Thursday, 18 August 2016, 16:25 Sursă: REALITATEA.NET

Dieta balerina este recomandată persoanelor care vor să slăbească într-un timp scurt, pentru un eveniment sau pentru concediul de la mare. Nu are efecte îndelungate şi din cauza regimului hipocaloric nu trebuie ţinută mai mult de 5 zile deoarece dieta balerina este foarte periculoasă pentru sănătate.

Trebuie să elimini din alimentaţia ta zilnică ketchup-ul, sosurile, grăsimile, maioneza, oţetul şi carnea. Sarea e permisă pe parcursul acestei diete rapide dar nu în cantitate exagerată.

Meniul alimentar pentru dieta balerina varianta grea

Această este varianta cea mai dură pentru dieta balerina şi nu se recomandă să fie urmată mai mult de câteva zile. Specialiştii recomandă consumul a unui minim de 2 l de apă zilnic (chiar apă plata cu lămâie) fiind foarte benefică pentru organism deoarece regimul este mult prea strict.

Meniul de mai jos trebuie urmat ca atare şi nu trebuiesc făcute excepţii, orele specificate sunt de asemenea importante.

Ora 08:00 – o cafea de slăbit.
Ora 10:00 – două ouă fierte tari
Ora 12:00 – un pahar de suc de roşii
Ora 14:00 – 100 g şuncă sau o felie de pâine prăjită
Ora 16:00 – un măr
Ora 18:00 – 100 g brânză slabă (de vacă, degresată)

Meniu alimentar pentru dietă balerina varianta uşoară

Ora 08:00 – 3 felii de brânză degresată şi un pahar de lapte cald sau iaurt cu cât mai puţine grăsimi
Ora 10:00 – o felie de pâine cu unt fără grăsimi, o ceaşcă de cafea îndulcită cu maxim o linguriţă de miere
Ora 12:00 – pentru primul fel se consumă un bol de supă cât mai mic, iar pentru felul doi doar o lingură de orez cu o bucată de carne preparată prin fierbere sau la grătar (fără ulei)
Ora 16:00 – un fruct acru
Ora 20:00 sau cu 2 ore înainte de culcare – un pahar de lapte degresat sau lapte încălzit la care se va adaugă o linguriţă de miere

Regulile pentru dieta balerina în varianta uşoară sunt cam aceleaşi ca şi pentru varianta mai grea. Se vor consuma minim 2 l de apă, iar meniul restrictiv se va urma ca atare.

Sursa: slabescu.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL