Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DGPI, despre dispozitivul din locuinţa lui Carmen Dan: Cooperăm cu Poliţia şi SRI pentru evaluare

Thursday, 30 November 2017, 07:56 Sursă: REALITATEA.NET

"În contextul creat de identificarea unui dispozitiv de interceptare în locuinţa doamnei ministru Carmen DAN, DGPI, în calitatea sa de structura specializată a MAI, cooperează cu Poliţia Română şi Serviciul Român de Informaţii, în vederea evaluării situaţiei şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. Ne exprimăm deschiderea pentru o corectă, completă şi oportună informare a opiniei publice, în limitele competenţelor legale, şi determinarea de a rămâne un serviciu echidistant, profesionist şi dedicat îndeplinirii misiunilor încredinţate prin lege", se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale de Protecţie Internă (DGPI).

VEZI AICI CUM ARATĂ BIROUL LUI CARMEN DAN!

Parchetul General a deschis, miercuri seara, dosar penal în cazul ministrului Carmen Dan pentru violare de domiciliu, după ce ministrul a găsit în casa sa un dispozitiv de ascultare ascuns într-o priză.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri seară, că a găsit dispozitivul de înregistrare audio în momentul în care a vrut să-şi pună telefonul la încărcat în priză, iar faţa prizei s-a desprins.

Ministrul de Interne: Am găsit un dispozitiv de înregistrare în spaţiul privat al locuinţei mele


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL