Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dezvăluiri despre haosul de la Suceava, la Realitatea: Gabriel Oprea îl sună pe Ionel Paul Oprea

Tuesday, 07 April 2020, 17:56 Sursă: Realitatea.NET

Asistenta a mărturisit că foarte mulți medici sunt infectați cu coronavirus, 50 de cadre fiind doar la Ambulanță. Ea a semnalat faptul că testarea nu se face nici în momentul de față celor care ar trebui să aibă prioritate, personalul aflat în prima linie expunându-se pericolului în fiecare clipă.

Despre situația relatată de cadrul medical, fostul vicepremier Gabriel Oprea spune că îl va suna pe colegul său Paul Ionel Oprea, trimis să gestioneze focarul din Suceava.

”La Suceava este domnul general chirurg Paul Ionel Oprea, care răspunde de Suceava, este și secretar de stat în Ministerul Sănătății. Așa cum îl cunosc eu, este un om profesionist și chiar o să-l sun să ia act de aceasdtă problemă, dar eu cred că se autosesizează, să ia toate măsurile să se evite ceva nedorit. Vă anunț mâine ce am vorbit cu el.

Eu am înțeles că s-a schimbat rigoarea la Suceava. Domnul general Oprea răspunde de toată garnizoana din Suceava, este acolo o conducere militară, a explicat ce s-a întâmplat acolo. Cred acum că cel mai important, în apropierea Sărbătorilor de Paști, să fim responsabili, să respectăm legea, să colaborăm cu autoritățile, să facem treabă, să fim și mai uniți, și mai solidari, și mai credincioși”, a declarfat Gabriel Oprea la Realitatea PLUS.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-04-07 20:52:01
Si ceilalti de ce nu primesc pomana !???

Restul celor care muncesc de ce nu primesc pomana !!! Iar se face discriminare !???

2020-04-07 21:24:05
“Cadrele” alea sint dovada incompetentei si ingalarii !!!

... nespalatii nu au ce altceva sa pateasca !!! In Italia isi dezinfectau mastile dupa fiecare tura la romanistan nu lucreaza decit cu cele de “unica folosinta” !!! Taranushii au creat si intretinut infectiile intraspitalicesti iar covidul le-a aratat si cum ...

Alte articole din: ACTUAL