Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dezvăluiri despre "băieții deștepți" din Sănătate. Doctorul abonat la stat, zeci de licitații servite

Thursday, 07 May 2020, 11:10 Sursă: Realitatea PLUS

Unul din numele controversate la care face referire deputatul fugar Cristian Rizea este medicul și omul de afaceri Mihai Andrei Dracea. Acesta controlează o firmă de import și distribuție națională a produselor farmaceutice fără prescripție și a produselor pentru nutriție și puericultură.

"Din 2007, de când această firmă Vavian Pharma are contracte cu spitalul județean, aproape toate s-au dat cu încredințare directă, fără licitație, sume relativ mici, dar foarte multe. Aceste achiziții au fost făcute prin încredințare directă", spune corespondentul Realitatea PLUS Sebastian Oancea.

Medicul Andrei Dracea nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

"Ne uităm în fiecare județ și o să vedem că politicul este băgat până la coate. Și atunci, interesele sunt peste tot ale celor care conduc, care au puterea politică", a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, fostul director SRI Costin Georgescu.

"Sunt mulți, dacă îi analizăm. Vedem că în viața lor nu au făcut afaceri înainte de a intra în politică. Și, dintr-o dată, de când au intrat în politică, au devenit oameni foarte bogați, importanți", a declarat deputatul PNL Virgil Guran.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL