Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dezvăluire bombă despre Gheorghe Dincă. Ce s-a întâmplat de fapt când s-a întors din Italia

Thursday, 01 August 2019, 14:38 Sursă: REALITATEA.NET

Paul Mieilă este de aceeaşi vârstă cu Gheorghe Dincă, respectiv 66 de ani. Cei doi au fost colegi de şcoală, au copilărit împreună, au lucrat împreună, iar după ce s-au căsătorit au fost vecini de bloc, iar apoi de cartier.

„Îl cunosc, sau de fapt credeam că-l cunosc foarte bine. Avem multe amintiri împreună, mai ales din tinereţe. Eram nedespărţiţi. El a fost cel care, pe vremuri, m-a şi ajutat să mă şi angajez. Era un om bun şi săritor. Nu îmi amintesc să fie obsedat de femei. El s-a căsătorit din dragoste. Îşi iubea mult soţia. Când s-a apucat să facă acea construcţie din faţă, casa groazei cum i se spune acum, a vrut s-o facă exact cum sunt casele în Vâlcea, cu design mai ciudat. Zicea că o face aşa pentru soţia lui. De aia arată aşa, dar să ştiţi că e din cărămidă”, povesteşte Paul Mieilă, citat de Adevarul.ro.

Cel mai bun prieten al lui Dincă, dezvăluire șocantă: l-a văzut când a băgat-o pe Alexandra în casă

Omul mai spune că după ce s-au mutat la casă, relaţia dintre ei s-a răcit. „El a fost plecat mult timp în Italia. De când s-a întors, a venit parcă alt om. Eu, între timp, m-am îmbolnăvit, ies foarte greu din casă, abia mă mişc. Deşi ne despart câteva case, nu venea să mă viziteze”, spune prietenul lui Gheorghe Dincă.Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL