Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Descoperire şocantă, poliţistul de la 112 n-a făcut nimic să o ajute pe Alexandra

Monday, 29 July 2019, 12:04 Sursă: REALITATEA.NET

"Cu ocazia audierii înregistrării discuţiei telefonice între operatorul 112 de la nivelul IPJ Olt, ag. şef principal Florescu Vasilică Viorel şi victimă, s-a constatat că poliţistul a avut o atitudine refractară faţa de aceasta, fără a da dovada de solicitudine şi neimplicându-se în obţinerea de date care să conducă la identificarea locaţiei unde se afla persoana apelantă, respectiv să o consilieze pe aceasta, ori să îi ofere sfaturi cu privire la comportamentul ei până la sosirea echipajelor de poliţie", se arată în raportul Ministerul de Interne, citat de Libertatea.

"Ce am aflat din raportul Parchetului mă face să mă urc pe pereţi, poliţistul de la IPJ Olt, de la 112, a avut o atitudine refractară şi nu i-a cerut detalii despre locaţie. Este inimaginabil în ce hal a vorbit cu nepoata mea. Acest individ nu i-a oferit consilierea necesară în astfel de situaţii, până la venirea Poliţiei, are sângele copilului pe mâini", a declarat Cumpănaşu, pentru Realitatea TV.

Alexandru Cumpănaşu a mai afirmatv că poliția și anchetatorii au tratat superficial cazul, fiind convinși că apelurile la 112 ale Alexandrei - cel puțin primele două- sunt glume și nici nu le-a trecut prin  minte să-l identifice pe tatăl fetei. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL