Detaliul observat înaintea marilor cutremure. S-a întâmplat chiar și în România

Wednesday, 31 January 2018, 22:17 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Înainte sau după seismele cu magnitudine mare, au fost observate OZN-uri care au survolat zonele afectate. Haiti, Japonia, America de Sud, China, România sunt câteva din zonele afectate de seisme cu magnitudinea de peste șapte grade pe scara Richter, care au fost scena unor astfel de apariții.

În ultimii ani, Alaska a cunoscut o intensificare a activității seismice. După ultimul cutremur din ianuarie 2018, care a avut o magnitudine de 7,9 pe scara Richter, cinci OZN-uri au fost filmate survolând zona afectată. Puternicul cutremur a fost resimțit la sute de kilometri și a avut o durată de 90 de minute.

Frank Hoogerbeets, un renumit om de știință olandez, consideră că seismele produse în Alaska sunt cauzate de alinierea planetelor. Cutremurul cu magnitudinea 7,9, înregistrat în luna ianuarie în Alaska este un semnal de alarmă privind intensificarea activității seismice la nivel planetar.

 

Hoogerbeets consideră că începând cu luna martie 2018, vor fi înregistrate seisme deosebit de puternice în diverse colțuri ale lumii.

Revista Seismological Research Letters a publicat un articol scris de un cercetător canadian care explică apariția OZN-urilor, înainte, în timpul și după producerea unui seism, prin faptul că luminile care se produc înainte de un cutremur, au legătură cu aceste apariții.

 

Înainte de producerea unui seism puternic, din sol ies coloane puternice de lumină. Ele au aspectul unor flash-uri și pot fi observate de la distanțe mari, uneori, zeci de kilometri.

 

În județul Prahova, în apropiere de Vălenii de Munte, au fost observate trei OZN-uri, înainte de producerea cutremurului din 4 martie 1977.

 

Lombardia și Mexic monitorizate de OZN-uri După puternicul cutremur din 30 octombrie 2016, timp de două zile, pe cerul Lombardiei a putut fi observat un obiect misterios care a survolat zona afectată de cutremur. Au fost voci care au susținut că OZN-urile monitorizează situația geologică a Terrei.Adaugă părerea ta
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE