Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Detaliul cumplit din această fotografie. Pare o poză cu munții, dar povestea e înfricoșătoare

Monday, 21 August 2017, 09:28 Sursă: REALITATEA.NET

Tânăra Jolee Callan de 18 de ani din Alabama a acceptat să facă o excursie în munți cu fostul ei prieten Loren Bunner.

Bărbatul i-a promis că va fi o ieșire în natură între doi buni prieteni și că nu-i va purta ranchiună pentru faptul că s-au despărțit.

Fata le-a scris de dimineață prietenilor pe Instagram că merge pe munte cu fostul prieten. "Dacă mi se întâmplă ceva, să știți cu cine am fost", a glumit ea.

Din păcate, scenariul sumbru s-a adeverit. Tânărul a fotografiat-o pe marginea stâncilor după care a împușcat-o în cap și a împins-o în prăpastie.

A sunat apoi la 911 și a recunoscut crima pe care a comis-o. Poliția a găsit-o pe Jolee Callan într-o baltă de sânge, cu două gloanțe în cap: unul tras din spate și al doilea din față, între ochi.

Tatăl fetei a făcut un accident vascular după aflarea veștii. Tragedia s-a petrecut în august 2015, iar acum judecătorii din Alabama l-au condamnat pe criminal la 52 de ani de închisoare, potrivit The Mirror.

Cu câteva zeci de minute înainte de a o ucide, Loren Bunner a fotografiat-o pe Jolee Callan cu cățelul în brațe pe marginea unei stânci. Fata nu își imagina ce urmează să i se întâmple.

Jolee Callan avea în fața ei un viitor promițător:

Bărbatul va sta în închisoare 52 de ani pentru crima oribilă, comisă cu sânge rece:


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL