Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Detalii cutremurătoare ies la iveală despre crima din Cipru. Câte persoane ar fi ucis bărbatul

Saturday, 27 April 2019, 12:17 Sursă: REALITATEA.NET

Poliţia cipriotă verifică fiecare colţişor al lacului de lângă mina Mitsero unde criminalul de 35 de ani susţine că şi-a aruncat victimele. Sunt încă de negăsit trupurile neînsufleţite ale româncei, fiicei sale şi unei alte fetiţe în vârstă de şase ani. Între timp, cazul, care a şocat insula, se transformă într-un coşmar politic.

Opoziţia cere demisiile ministrului Justiţiei şi a şefului poliţiei, pentru că dispariţia victimelor nu a fost anchetată cum trebuie. De altfel, întreaga populaţiei spune acum că imigranţii sunt trataţi ca cetăţeni de mâna a doua, iar autorităţile nu îi apără aşa cum ar trebui. De altfel, sute de localnici, tulburaţi şi îndoliați, s-au adunat în faţa palatului prezidenţial de la Nicosia și au mărșăluit în memoria victimelor.

În prezent, bărbatul se află în custodia poliţiei.

Livia Florentina Bunea, în vârstă de 36 de ani, şi fiica ei, Elena Natalia, au dispărut din locuinţa lor din Cipru pe 30 septembrie 2016. O persoană care le cunoștea a declarat la televiziunea de stat că la acea vreme prietenii lor au devenit îngrijorați așa că au intrat în apartamentul lor, pe care l-au găsit neîngrijit, cu vase murdare în bucătărie. Hainele celor două erau însă la locul lor, în mobila apartamentului. Nimeni nu a mai ştiut, însă, nimic de ele. 

Abia acum un militar cipriot a recunoscut crima. Şi nu numai a celor două românce. A declarat că a mai omorât încă patru femei şi un copil. Potrivit autorităţilor, militarul a cunoscut cel puţin o parte dintre femeile pe care le-a ucis pe un site de anunţuri matrimoniale. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL