Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Destin teribil pentru un tânăr de 24 de ani din Vaslui: s-a vindecat de cancer, apoi a urmat asta...

Wednesday, 17 August 2016, 12:48 Sursă: REALITATEA.NET

După ce s-a luptat cu cancerul ani de zile, un tânăr de 24 de ani din Vaslui a decis să-şi ia viaţă. Tânărul originar din Pribesti, comună Codaiesti, a fost diagnosticat cu cancer încă de când era elev. Cu demnitate a luptat împotriva bolii şi a reuşit, în prima faza să o învingă. La acel moment, un grup de prieteni, dar mai ales o verişoara s-a implicat foarte mult să-l salveze. Aceasta l-a dus la spital la Cluj, l-a ţinut în apartament său şi l-a dădăcit ca pe un frate. După ce s-a pus pe picioare, băiatul şi-a început o viaţă normală. Şi-a închiriat în Vaslui un apartament şi şi-a găsit de lucru, ca şofer, şi-a găsit şi o iubita. Totul părea că revine la normal, iar prietenii erau optimişti, scrie vremeanouă.ro.

Ca o “mulţumire” pentru tot ce a făcut pentru el, şi-a sunat verişoara şi a anunţat-o că se sinucide, într-un loc ştiut de amândoi. Degeaba a încercat ruda sa să-l convingă să renunţe. Până a ajuns la locul cu pricina, tânărul făcuse gestul sinucigaş. S-a spânzurat de o salcie, pe şesul din faţă clinicii Teoclinik. Verişoara sa a ajuns într-un suflet. L-a dezlegat şi a încercat să-l resusciteze. Între timp a ajuns şi ambulanţa, dar totul a fost tardiv. Tânărul a murit, iar vara sa care l-a sprijinit în toată perioada cât a fost bolnav a intrat în stare de şoc. Nici poliţiştii ajunşi la faţă locului nu au reuşit să o calmeze. Visul acesteia s-a năruit, iar acum îşi reproşează faptul că nu a ajuns mai devreme să-l salveze.

Tânărul nu a fost la prima tentativă de suicid. Acum cinci ani, în momentul în care a aflat că este bolnav de cancer, a vrut să se sinucidă. Atunci a fost găsit de unul din părinţi şi i-a smuls ştreangul înainte de a face gestul extrem. Acum nu nu l-a putut salva. Înainte de a se sinucide a făcut un spectacol: s-a dus la magazin din zona Cartier, şi-a cumpărat o funie şi a spus tuturor că se spânzură. Mai mult, spun cei care l-au văzut, şi-a probat funia să vadă dacă este potrivită. După aceste “pregătiri” l-a sunat pe omul care l-a sprijinit cel mai mult şi a spus că se sinucide, lucru pe care l-a şi făcut.Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL